Acasă
soluţia mobilă completă de retail execution
Construită pe o arhitectură multi-tier, aplicaţia software Quofore de Retail Execution îi ajută pe producătorii şi distribuitorii de bunuri de larg consum să-şi regândească modul de interacţiune cu zona de retail. Ea include functionalităţi de SFA (Sales Force Automation), Merchandising, In-Store Marketing, DSD (Direct Store Deivery) şi Van Sales, asistând reprezentanţii de vânzări în activităţile lor zilnice din teren şi asigurând în timp real un flux constant de informaţii între aceştia şi centru. Companiile pot astfel să realizeze creşteri măsurabile de eficienţa şi productivitate a muncii şi să îşi optimizeze valoarea interacţiunilor din teren.
În teren, reprezentanţii de vânzări accesează aplicaţia software Quofore de pe terminalele lor mobile, având la dispoziţie toate funcţionalităţile necesare pentru creşterea eficienţei şi productivităţii în activităţile lor zilnice. La centru, managerii utilizează aplicaţia Quofore pentru a gestiona şi monitoriza operaţiunile din teren, iar directorii executivi pentru a primi imediat, în baza informaţiilor din teren, toate rapoartele de care au nevoie în procesul decizional.
optimizarea eficienţei şi productivităţii
Soluţiile Quofore transformă modul de lucru al reprezentanţilor de vânzări din teren.
Aplicaţia care rulează pe terminalele mobile este mulată pe fluxul de lucru al reprezentanţilor de vânzari, asistându-i pe aceştia în realizarea rapidă a sarcinilor zilnice, de rutină, şi determinând astfel creşterea productivităţii. În acelaşi timp, funcţionalităţile sofisticate de business integrate în aplicaţie le permite reprezentanţilor de vânzări să se concentreze pe sarcinile importante, cu impact ridicat în creşterea vânzărilor.
Conectivitatea wireless creşte schimbul de informaţii către şi dinspre angajaţii din teren, rezultând astfel o sinergie între obiectivele managerilor de la sediul companiei şi realitatea din teren.
îmbunătăţirea vizibilitatii şi a controlului efectuat de management
Aplicaţia Quofore utilizată în teren se integrează direct în aplicaţia de la centru - Management Suite.
Acest lucru oferă managerilor un control complet pentru a putea optimiza activităţile zilnice din teren, şi toate instrumentele necesare pentru o gestionare eficientă a forţei de vânzări.
Prin rapoartele şi analizele puse la dispoziţia managerilor, Quofore oferă o imagine clară a performanţei operaţiunilor din teren. Iar prin posibilitatea de a transmite mesaje în timp real, aceştia pot acţiona imediat, atunci când e nevoie - de exemplu în situaţii de stoc zero, în implimentarea acţiunilor promoţionale sau în contracararea preţurilor concurenţei.
aplicaţii mobile intuitive pentru creşterea performanţei reprezentanţilor din teren
Aplicaţia Quofore Mobile Suite oferă, pe terminalele mobile, o interfaţă axată pe un flux de activităţi intuitiv şi o logică de business complet şi detaliat definită. Aplicaţiile Quofore Field Sales & Merchandising, DSD & Van Sales şi Field Audit întrunesc funcţionalităţile testate în teren şi dezvolvate pe parcursul a mulţi ani de colaborare cu marile companii din domeniul bunurilor de larg consum. Pentru o flexibilitate maximă, clienţii pot opta pentru o aplicaţie off-the-shelf sau pentru o soluţie personalizată şi adaptată la nevoile specifice ale acestora.
Reprezentanţii de vânzări din teren îşi pot indeplini sarcinile de rutină rapid datorită fluxurilor de activităţi clar definite, care îi asistă în munca lor. Astfel, ei se vor putea concentra pe sarcinile importante, vor putea să ofere servicii de mai bună calitate clienţilor, să identifice şi să gestioneze noi oportunităţi de afaceri cu aceştia şi să crească vânzările utilizând informaţii detaliate despre istoricul relaţiei cu fiecare dintre ei. Tranferul datelor din teren la sediul companiei va deveni o activitate automată şi nu o responsabilitate suplimentară a reprezentanţilor de vanzari.
sitemap